Auður Ava Ólafsdóttir: Stiklingen

Stiklingen          Findes som lydbog 

Af Auður Ava Ólafsdóttir
Stiklingen følger vi islandske Arnljotur Thorir, der er 22 år og har tre ting i hovedet: sex, døden og roser. Han ved ikke, hvad han vil bruge sit liv på, men han har i hvert fald ikke lyst til at studere, sådan som hans gamle far synes han skal. I stedet gør han det, som hans afdøde mor ville have rådet ham til, og følger sin drøm om at blive gartner i en af verdens mest berømte klosterhaver.
Med sig på rejsen har han tre stiklinger af en ny rosensort, som det er lykkedes hans mor at fremdyrke trods de barske vejrforhold, og et billede af sin datter på syv måneder, som han uforvarende kom til at avle med en veninde til en ven. Men netop som han er godt i gang med arbejdet i haven, får han uventet besøg.

Stiklingen er en livsbekræftende, lyrisk og humoristisk roman om kærlighedens organiske karakter, om ordenes utilstrækkelighed og de spirituelle oplevelser, som sanseindtryk kan bære i sig. Det er en anderledes kærlighedshistorie om en ung fars forhold til sit lille barn, og om hvordan barnets eksistens sætter hans andre relationer i perspektiv.


Titelinfo:
  • Oversat fra islandsk af Erik Skyum-Nielsen
  • Indtalt af Thomas Gulstad
  • Tid: 5 timer, 38 min.
  • Lydbog (download): 150,00 kr.
  • Lydprøve:

Anmeldelser

“Har man ikke allerede læst den, er det lidt af en gave, der venter en.” – Kristeligt Dagblad ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Magien i Aður Ava Ólafsdóttirs fortællekunst er i en sjælden grad virksom.”  Berlingske ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Andre titler af Auður Ava Ólafsdóttir

Ar

Ar

Forfatter: Auður Ava Ólafsdottir
Indlæser: Thomas Gulstad

Miss Island

Miss Island

Forfatter: Auður Ava Ólafsdóttir
Indlæser: Anne Merete Storm-Olsen