Bestilling

Bøger

Forlagets bøger kan købes eller bestilles hjem i enhver boghandel samt i netbutikker, der udbyder bøger. Bøgerne kan endvidere bestilles direkte hos forlaget ved fremsendelse af e-mail til info@bechsforlag.dk med angivelse af ønsket titel og leveringsadresse. De leveres til den pris, der er oplyst under omtalen af titlen og i prisoversigten plus fragtomkostninger.

E-bøger

Forlagets e-bøger vil normalt være tilgængelige på alle streamingtjenester. De kan også købes til download i netbutikker, der udbyder e-bøger. De kan endvidere bestilles direkte hos forlaget ved fremsendelse af e-mail til info@bechsforlag.dk med angivelse af ønsket titel og e-mailadresse til modtagelse. Herefter fremsender forlaget et link til download af e-bogen.

Lydbøger

Forlagets lydbøger vil normalt være tilgængelige på alle streamingtjenester. De kan også købes til download i netbutikker, der udbyder lydbøger. Et udvalg af forlagets lydbøger kan også købes eller bestilles hjem i fysisk format i enhver boghandel. Endelig kan lydbøgerne købes i fysisk format og som download direkte hos forlaget ved fremsendelse af e-mail til info@bechsforlag.dk med angivelse af ønsket titel og leveringsadresse. Lydbøger i fysisk format leveres til den pris, der er oplyst under omtalen af titlen og i prisoversigten plus fragtomkostninger.