Bestilling

Bøger:
Forlagets bøger kan købes eller bestilles hjem i enhver boghandel samt i netbutikker, der udbyder bøger. Bøgerne kan endvidere bestilles direkte hos forlaget ved fremsendelse af e-mail til info@bechsforlag.dk med angivelse af ønsket titel og leveringsadresse. De leveres frit (uden forsendelsesgebyr) til den pris, der er oplyst under omtalen af titlen og i prisoversigten.

E-bøger:
Forlagets e-bøger kan købes til download i netbutikker, der udbyder e-bøger. De kan endvidere bestilles direkte hos forlaget ved fremsendelse af e-mail til info@bechsforlag.dk med angivelse af ønsket titel og leveringsadresse. Herefter fremsender forlaget et link til download af e-bogen.

Lydbøger:
Et udvalg af forlagets lydbøger kan købes eller bestilles hjem i fysisk format i enhver boghandel. De kan også bestilles enten som fysisk kopi eller som download direkte hos forlaget ved fremsendelse af e-mail til info@bechsforlag.dk med angivelse af ønsket titel og leveringsadresse. Alle lydbøger kan endvidere købes i form af downloads på bl.a. nedenstående hjemmesider: