Jonathan Løw

Jonathan Løw

Jonathan Løw (f. 1978) er en af Danmarks førende eksperter inden for innovation og lydhør ledelse. Han er blevet udnævnt til “Top 100 talent” af Berlingske og blevet kaldt “iværksætterguru” af Dagbladet Børsen. Han holder årligt flere end 50 foredrag om lydhør ledelse, innovationskultur, disruption og entreprenant tænkning. Foredragene henvender sig til ledere og medarbejdere inden for både det private og offentlige, og de har modtaget store roser af kunder lige fra Dansk Industri til Symbion, HK, FOA, Arbejdernes Landsbank, LEGO og mange flere.

Jonathan Løw beskriver sig selv som idealist med interesse for business. Han har været med i opstarten af fire virksomheder og har skrevet fire bøger om emnet. To af disse bøger er blevet #1 bestsellere. Han har derudover interviewet over 100 af verdens førende ledere og innovatører til en bog, der udkommer i USA på forlaget Taylor & Francis i foråret 2018.

Du kan læse mere om bøgerne her:

http://www.gurubogen.dk
http://www.disruptionbogen.dk
http://www.thegurubook.org

Derudover har Jonathan Løw været ansat som online chef hos Bog & idé, marketingchef hos KaosPiloterne samt investor- og rådgiver i startup- og kapitalfonden Accelerace. Han har modtaget e-handelsprisen for sit arbejde med virksomheden engodsag.dk. I dag arbejder han som foredragsholder, rådgiver og forfatter i sin egen virksomhed Listen Louder. Hans nuværende og tidligere kunder tæller bl.a. Gomore, Vestas, Lunar Way, Lix.com samt en række kommuner og mindre virksomheder.

Læs mere på www.jonathanloew.dk og www.listenlouder.dk.

Titler af Jonathan Løw

GURUBOGEN

GURUBOGEN

Redaktør: Jonathan Løw
Indlæser: Dan Schlosser