Jon Fosse: Jeg er en anden - Septologien III

Jeg er en anden – Septologien III         Findes som lydbog

Af Jon Fosse

Asle er maler, enkemand og bor i Dylgja. Hans eneste venner er hans nabo Åsleik og Beyer, en galleriejer der bor i Bjørgvin. I første bind fandt Asle sin fordrukne navnebror liggende i sneen og bragte ham på sygehuset. I andet bind hører vi om Asles barndom og den forbudte tur ned til Fjorden og mødet med Skaldepanden, ham som børn skal tage sig i agt for.

I tredje bind finder moren tre enkroner i Asles lomme og beskylder ham for at have stjålet dem. Og Asle kan i hvert fald ikke fortælle, at han fik dem af Skaldepanden. Så han siger, at han fandt dem uden for bageren. For at slippe for alle de billeder han har i sit hoved af søsterens alt for tidlige død, vil Asle spille guitar og starter et band. De vil ud at spille op til dans og tjene penge, for alle ved jo, at kvindfolk er vilde med spillemænd. Men det der kommer ud af højtalerne er mest larm, ingen af dem kan rigtig spille. Og da trommeslageren siger, at de lige så godt kan opgive hele bandet, siger Asle som sædvanlig ikke noget. Nej, han har nok for langt hår til, at han kan snakke, siger forsangeren Olve.


Titelinfo:
  • Oversat fra nynorsk af Jannie Jensen og Arild Batzer
  • Indlæst af Karsten Pharao
  • Tid: 2 timer, 34 min.
  • Lydbog (download): 115,00 kr.
  • Udgivelsesdato: 25. september 2020
  • Lydprøve:

Anmeldelser

”Jon Fosses smukke nye roman” – Berlingske *****

“Fosses romankunst skriver alle personerne levende frem for os” – Politiken ♥♥♥♥♥

“Med original sproglig nerve skaber Jon Fosse en håndfuld ægte mennesker, man ikke kan lade være med at holde af.” – Weekendavisen

Andre titler af Jon Fosse

Andvake

Forfatter: Jon Fosse
Indlæser: Karsten Pharao

Kveldsvævd

Forfatter: Jon Fosse
Indlæser: Karsten Pharao